Plafonds

Eén van onze specialiteiten van stukadoorsbedrijf De Graaf V.O.F. is het repareren en restaureren van (authentieke) plafonds in o.a. monumentale panden. Wij inspecteren,
repareren, adviseren en herstellen daarbij al het ‘oude’ stucwerk in uw plafond.

Plafond stucen en spuiten met verf

Uw plafond stucen? U denkt er wellicht niet altijd over na, maar kijkt u eens goed naar uw plafond. Uw plafond is bepalend voor de uitstraling van uw kamer. Een houten plafond zorgt voor een totaal andere uitstraling dan een geschilderd, gespoten of geschuurd stucwerk plafond. Er zijn ook huizen waar ze van gipsplaten zijn gemaakt, ook deze kunnen we stucen.

Door te stucen, kunt u zelf de uitstraling bepalen. Uw plafond stucadoren is een klus die stukadoorsbedrijf De Graaf graag voor u verzorgt. Wij beschikken over gediplomeerde vaklui die precies volgens uw wensen stukadoren. Het voordeel van uw plafond stucen is dat u kunt kiezen voor de afwerking: glad, met reliëf, met een patroon of grof. U kiest de stijl kiezen die het beste bij u en uw kamer(s) past. Een ander voordeel is dat u na het stucen kunt kiezen voor een kleur, een gestuct plafond is namelijk gemakkelijk te schilderen of te spuiten.

Wilt u uw plafond stucen en zoekt u daarvoor een betrouwbare en erkende en partner?
Neem dan contact op met de stukadoorsbedrijf De Graaf. Wij beschikken over zeer veel ervaring en staan u graag bij met tips en advies. Wilt u direct een scherpe, vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag deze dan direct aan en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een aantrekkelijk aanbod.

Enkele specialiteiten van stukadoorsbedrijf De Graaf V.O.F. voor het stucen van plafonds zijn bijvoorbeeld de Sierlijsten plafond of het Ornamenten plafond.

Daarbij kunnen wij exact bestaande delen zoals lijstwerk, ornamenten en andere decoratieve elementen kopiëren. Handig voor als er delen zijn beschadigd of verloren zijn gegaan.

Voor vragen, offertes of afspraken kunt u mailen of bellen met Martijn de Graaf op 06 – 53 31 90 83 of stuur uw vraag per mail naar info@stukadoorsbedrijfdegraafvof.nl
Wij staan u graag te woord.